Íme, a botcsinálta debreceni sofőr, aki részegen árokba hajtott egy autóval, ami nem is volt az övé, majd felhívta a rendőröket, hogy ugyan segítsenek már neki kihúzni a kocsit

Több 444 videó?
Szeretném

Vasárnap este fura segítségkérés futott be a rendőrökhöz: egy férfi Debrecenben, a Mikepércsi úton leparkolt az autójával, azonban nem húzta be a kéziféket, ezért a jármű begurult egy árokba. A sofőr elmondta, hogy nem sikerül kihúznia a gépkocsit, ezért szeretné, ha a rendőrök segítenének neki.

Az rendőrök a helyszínre mentek, de feltűnt nekik, hogy valami nem oké. Nem csoda, az autó így állt bele az árokba:

Forrás Police.hu

A rendőrök adatot gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki, végül megállapították,

hogy kamu az egész és a bejelentő saját maga hajtott árokba az autóval.

Majd megszondáztatták a 27 éves férfit, a szonda pedig pozitív értéket mutatott.

Az igaz sztori azonban csak ezután jött:

kiderült, hogy K. Márk és társa, M. Márk egy debreceni autómosóban dolgoznak és onnan hozták el az autót, amit annak tulajdonosa, azért hagyott ott, hogy azt kitakarítsák.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a két debreceni lakost, akik elismerték tettüket. A nyomozás adatai szerint K. Márk haza akarta vinni munkatársát az autóval, aki kezdetben ellenezte az ötletet, majd mivel tudta, hogy kollégája ittas, így inkább ő ült a volánhoz.

A 19 éves M. Márk hazavezette az autót, amivel ezt követően K. Márk árokba hajtott.

Forrás:Police.hu

A balesetben nem sérült meg senki. A Debreceni Rendőrkapitányság K. Márkkal szemben járművezetés ittas állapotban vétség, valamint jármű önkényes elvétele bűntett, míg M. Márkkal szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. (Police.hu)