Íme, a botcsinálta debreceni sofőr, aki részegen árokba hajtott egy autóval, ami nem is volt az övé, majd felhívta a rendőröket, hogy ugyan segítsenek már neki kihúzni a kocsit

Reggel 4 hírlevél
Amit tudni kell, minden reggel.

Vasárnap este fura segítségkérés futott be a rendőrökhöz: egy férfi Debrecenben, a Mikepércsi úton leparkolt az autójával, azonban nem húzta be a kéziféket, ezért a jármű begurult egy árokba. A sofőr elmondta, hogy nem sikerül kihúznia a gépkocsit, ezért szeretné, ha a rendőrök segítenének neki.

Az rendőrök a helyszínre mentek, de feltűnt nekik, hogy valami nem oké. Nem csoda, az autó így állt bele az árokba:

Forrás Police.hu

A rendőrök adatot gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki, végül megállapították,

hogy kamu az egész és a bejelentő saját maga hajtott árokba az autóval.

Majd megszondáztatták a 27 éves férfit, a szonda pedig pozitív értéket mutatott.

Az igaz sztori azonban csak ezután jött:

kiderült, hogy K. Márk és társa, M. Márk egy debreceni autómosóban dolgoznak és onnan hozták el az autót, amit annak tulajdonosa, azért hagyott ott, hogy azt kitakarítsák.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a két debreceni lakost, akik elismerték tettüket. A nyomozás adatai szerint K. Márk haza akarta vinni munkatársát az autóval, aki kezdetben ellenezte az ötletet, majd mivel tudta, hogy kollégája ittas, így inkább ő ült a volánhoz.

A 19 éves M. Márk hazavezette az autót, amivel ezt követően K. Márk árokba hajtott.

Forrás:Police.hu

A balesetben nem sérült meg senki. A Debreceni Rendőrkapitányság K. Márkkal szemben járművezetés ittas állapotban vétség, valamint jármű önkényes elvétele bűntett, míg M. Márkkal szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. (Police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.