Képzeld el, milyen érzés lehetett ezen a keresztben leszálló repülőn ülni!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Olyan erős szelekkel csapott le a Callum nevű vihar Nagy-Britanniára, hogy egy sima reptéri leszállás is borzongató látványossággá vált. Az alanti videón a TUI Airways légitársaság Boeing 757-200-es gépe látható, amint a leszállópályára szinte merőleges szélirányt kompenzálva landol.

Ha a gép a pálya hossztengelyével párhuzamosan szállna le, a szél lefújhatná a betonról.

Akinek ennyi nem elég, annak itt egy bőségesebb válogatás az október 12-i bristoli leszállásokból:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.