Képzeld el, milyen érzés lehetett ezen a keresztben leszálló repülőn ülni!

Olyan erős szelekkel csapott le a Callum nevű vihar Nagy-Britanniára, hogy egy sima reptéri leszállás is borzongató látványossággá vált. Az alanti videón a TUI Airways légitársaság Boeing 757-200-es gépe látható, amint a leszállópályára szinte merőleges szélirányt kompenzálva landol.

Ha a gép a pálya hossztengelyével párhuzamosan szállna le, a szél lefújhatná a betonról.

Akinek ennyi nem elég, annak itt egy bőségesebb válogatás az október 12-i bristoli leszállásokból:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.