Egymillió forintos öltönnyel suhan Orbán Brüsszelbe

A Sztárklikk.hu vette észre, hogy a szerdai Facebook-videóján Orbán Viktor mögött ott az öltönye, ami az egyik legdrágább szabóságnál, a Galambnál készült. 

"Suhanunk a repülőtérre, mindjárt felszállunk és indulunk Brüsszelbe."

Az angol szövetekkel dolgozó Galamb Szabóság a Zoltán utcában nyitott szalont két éve, az akkori Hvg cikk szerint az évi száz öltönyt varró cégnél

"az öltönyök nagy része a 2500 és 3500 euró közötti kategóriába tartozik, de előfordul 4500-5000 eurós is."

Baranyi Csaba tulajdonos-üzletvezető a lapnak akkor arról is beszélt, hogy milyen fontos a diszkrét üzletmenet és a bizalom. 

"Van olyan vevőnk, akit sokáig csak az tartott vissza, vajon kiderülhet-e, hogy itt csináltat öltönyt,"

mondta Baranyi. Az üzletvezető még azt sem volt hajlandó a vevőről elárulni, hogy magyar vagy külföldi, vagy hogy milyen területen tevékenykedik. 

A cég honlapja szerint

"az öltönye elkészítésének első lépése egy átfogó, személyes konzultáció mesterszabónkkal. Az Ön igényei és elképzelései pontos ismeretében közösen megálmodjuk öltönye koncepcióját, szövetét és színét."

A Zoltán utcai szalon felkereséséhez is időpont egyeztetés szükséges. A termékekről azt írják, hogy 

"a legfinomabb Scabal, Loro Piana, Solbiati gyapjúnak, a Nagy-Britanniából és Olaszországból hozott, minőségi bélésanyagoknak, a prémium-kategóriás eleféntcsont- és kagylóhéj gomboknak, valamint nápolyi mesterszabónk 50 éves tapasztalatának köszönhetően, olyan öltönyök kerülnek ki szalonunkból, melyeket élethosszig örömmel viselhet."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.