Egymillió forintos öltönnyel suhan Orbán Brüsszelbe

divat
2018 október 17., 14:13
comments 774

A Sztárklikk.hu vette észre, hogy a szerdai Facebook-videóján Orbán Viktor mögött ott az öltönye, ami az egyik legdrágább szabóságnál, a Galambnál készült. 

"Suhanunk a repülőtérre, mindjárt felszállunk és indulunk Brüsszelbe."

Az angol szövetekkel dolgozó Galamb Szabóság a Zoltán utcában nyitott szalont két éve, az akkori Hvg cikk szerint az évi száz öltönyt varró cégnél

"az öltönyök nagy része a 2500 és 3500 euró közötti kategóriába tartozik, de előfordul 4500-5000 eurós is."

Baranyi Csaba tulajdonos-üzletvezető a lapnak akkor arról is beszélt, hogy milyen fontos a diszkrét üzletmenet és a bizalom. 

"Van olyan vevőnk, akit sokáig csak az tartott vissza, vajon kiderülhet-e, hogy itt csináltat öltönyt,"

mondta Baranyi. Az üzletvezető még azt sem volt hajlandó a vevőről elárulni, hogy magyar vagy külföldi, vagy hogy milyen területen tevékenykedik. 

A cég honlapja szerint

"az öltönye elkészítésének első lépése egy átfogó, személyes konzultáció mesterszabónkkal. Az Ön igényei és elképzelései pontos ismeretében közösen megálmodjuk öltönye koncepcióját, szövetét és színét."

A Zoltán utcai szalon felkereséséhez is időpont egyeztetés szükséges. A termékekről azt írják, hogy 

"a legfinomabb Scabal, Loro Piana, Solbiati gyapjúnak, a Nagy-Britanniából és Olaszországból hozott, minőségi bélésanyagoknak, a prémium-kategóriás eleféntcsont- és kagylóhéj gomboknak, valamint nápolyi mesterszabónk 50 éves tapasztalatának köszönhetően, olyan öltönyök kerülnek ki szalonunkból, melyeket élethosszig örömmel viselhet."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.