Felmentette a szekszárdi bíróság azt a férfit, aki a repülő konyhájában vizelt

Magánvádas eljárást indított a légitársaság rongálás miatt egy férfi ellen, aki 

nem az utasszállító mosdójában, hanem a konyhai részlegen pisilt.

Az ATV Híradójának beszámolója szerint a gép már a földön volt, a mosdót már bezárták, a leszállást pedig megkezdték. A személyzet a férfinak ezért azt tanácsolta, hogy a terminálon keressen mosdót. A férfi ügyvédje a szekszárdi bíróságon elmondta, hogy 

védence azt a döntést hozta, hogy nem tudja továbbtartani a vizeletét és kénytelen ott elvégezni a dolgát.

A légitársaság ügyvédje szerint a levizelt konténerekben lévő egész napi élelmiszeradag tönkrement. A szekszárdi bíróság végül felmentette a vizelőt, azzal indokolva, hogy 

olyan inger keletkezett, amit a vádlott már nem kontrollálhatott.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.