Felmentette a szekszárdi bíróság azt a férfit, aki a repülő konyhájában vizelt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Magánvádas eljárást indított a légitársaság rongálás miatt egy férfi ellen, aki 

nem az utasszállító mosdójában, hanem a konyhai részlegen pisilt.

Az ATV Híradójának beszámolója szerint a gép már a földön volt, a mosdót már bezárták, a leszállást pedig megkezdték. A személyzet a férfinak ezért azt tanácsolta, hogy a terminálon keressen mosdót. A férfi ügyvédje a szekszárdi bíróságon elmondta, hogy 

védence azt a döntést hozta, hogy nem tudja továbbtartani a vizeletét és kénytelen ott elvégezni a dolgát.

A légitársaság ügyvédje szerint a levizelt konténerekben lévő egész napi élelmiszeradag tönkrement. A szekszárdi bíróság végül felmentette a vizelőt, azzal indokolva, hogy 

olyan inger keletkezett, amit a vádlott már nem kontrollálhatott.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.