Felmentette a szekszárdi bíróság azt a férfit, aki a repülő konyhájában vizelt

Magánvádas eljárást indított a légitársaság rongálás miatt egy férfi ellen, aki 

nem az utasszállító mosdójában, hanem a konyhai részlegen pisilt.

Az ATV Híradójának beszámolója szerint a gép már a földön volt, a mosdót már bezárták, a leszállást pedig megkezdték. A személyzet a férfinak ezért azt tanácsolta, hogy a terminálon keressen mosdót. A férfi ügyvédje a szekszárdi bíróságon elmondta, hogy 

védence azt a döntést hozta, hogy nem tudja továbbtartani a vizeletét és kénytelen ott elvégezni a dolgát.

A légitársaság ügyvédje szerint a levizelt konténerekben lévő egész napi élelmiszeradag tönkrement. A szekszárdi bíróság végül felmentette a vizelőt, azzal indokolva, hogy 

olyan inger keletkezett, amit a vádlott már nem kontrollálhatott.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.