Mától a Pannónia Szívéért felelős miniszterelnöki biztosa is van az országnak

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Tessely Zoltánt ismét megtalálta a feladat.

Az Etyek, valamint a Szent László- és Váli-völgy területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos mától a Pannónia Szíve és a Velencei-tó térségének területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztosa is.

A szerdai Magyar Közlönyben megjelent miniszterelnöki utasítás szerint "a miniszterelnöki biztos tevékenysége keretében a térséghez tartozó megyei fejlesztési biztossal, valamint a megyei önkormányzat képviselőivel és a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térsége Fejlesztési Tanáccsal együttműködve hangolja össze a térséget érintő projektek előkészítését és végrehajtását."

A miniszterelnök a miniszterelnöki biztossal. Fotó: DOME LASZLO BALAZS

Orbán nem küldte üres kézzel harcolni Tesselyt, rögtön adott a Martonvásáron megvalósuló Brunszvik-terv fejlesztéseire 400 milliót. Illetve a Vál községben lévú Ürményi-kastély és parkjának szakszerű, a "korábbi birtoktestet is figyelembe vevő" helyreállítására is juttatott 95,5 milliót. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.