Most, hogy már nem jobbikos, már Volner János is hallott róla, hogy Simicska nejlonzacskóban tolta a pénzt volt pártjába

POLITIKA
2018 október 17., 7:05
comments 115

"Rebesgetés szintjén" Volner János, a Jobbik a pártot elhagyó volt alelnöke is hallott arról, hogy "zacskóban utaztak gyanús pénzek a párt táján", írja a politikussal az ATV Egyenes Beszéd című műsorában készült interjú alapján az Index. A pártból kilépettekkel megesik az ilyesmi, Szabó Balázs ex-jobbikos szekszárdi önkormányzati képviselő kormányközeli lapoknak beszélt arról, hogy Simicska Lajos készpénzes rendszerben támogatta a pártot.

Mirkóczki Ádám szóvivő hazugsággal vádolta Szabót, akit állítása szerint be is fognak perelni, Simicska pedig állítása szerint nem pénzelte a pártot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt