Most, hogy már nem jobbikos, már Volner János is hallott róla, hogy Simicska nejlonzacskóban tolta a pénzt volt pártjába

POLITIKA
2018 október 17., 07:05
comments 115

"Rebesgetés szintjén" Volner János, a Jobbik a pártot elhagyó volt alelnöke is hallott arról, hogy "zacskóban utaztak gyanús pénzek a párt táján", írja a politikussal az ATV Egyenes Beszéd című műsorában készült interjú alapján az Index. A pártból kilépettekkel megesik az ilyesmi, Szabó Balázs ex-jobbikos szekszárdi önkormányzati képviselő kormányközeli lapoknak beszélt arról, hogy Simicska Lajos készpénzes rendszerben támogatta a pártot.

Mirkóczki Ádám szóvivő hazugsággal vádolta Szabót, akit állítása szerint be is fognak perelni, Simicska pedig állítása szerint nem pénzelte a pártot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.