Most, hogy már nem jobbikos, már Volner János is hallott róla, hogy Simicska nejlonzacskóban tolta a pénzt volt pártjába

"Rebesgetés szintjén" Volner János, a Jobbik a pártot elhagyó volt alelnöke is hallott arról, hogy "zacskóban utaztak gyanús pénzek a párt táján", írja a politikussal az ATV Egyenes Beszéd című műsorában készült interjú alapján az Index. A pártból kilépettekkel megesik az ilyesmi, Szabó Balázs ex-jobbikos szekszárdi önkormányzati képviselő kormányközeli lapoknak beszélt arról, hogy Simicska Lajos készpénzes rendszerben támogatta a pártot.

Mirkóczki Ádám szóvivő hazugsággal vádolta Szabót, akit állítása szerint be is fognak perelni, Simicska pedig állítása szerint nem pénzelte a pártot.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.