Most, hogy már nem jobbikos, már Volner János is hallott róla, hogy Simicska nejlonzacskóban tolta a pénzt volt pártjába

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Rebesgetés szintjén" Volner János, a Jobbik a pártot elhagyó volt alelnöke is hallott arról, hogy "zacskóban utaztak gyanús pénzek a párt táján", írja a politikussal az ATV Egyenes Beszéd című műsorában készült interjú alapján az Index. A pártból kilépettekkel megesik az ilyesmi, Szabó Balázs ex-jobbikos szekszárdi önkormányzati képviselő kormányközeli lapoknak beszélt arról, hogy Simicska Lajos készpénzes rendszerben támogatta a pártot.

Mirkóczki Ádám szóvivő hazugsággal vádolta Szabót, akit állítása szerint be is fognak perelni, Simicska pedig állítása szerint nem pénzelte a pártot.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.