Népszavazási kezdeményezést indít a lakástakarékok ügyében a Momentum

politika
2018 október 17., 14:56
comments 141

Borzasztó nagy hiba a lakástakarékok állami támogatásának megszüntetése, közölte a Momentum Mozgalom, mert ez egy olyan támogatási forma volt, ami 

"nem diszkriminált. Nem kérdezte meg, hogy az egyén szeretne-e családod, vagy van-e már családja, szeretne-e gyermeket, és ha igen, hányat?"

Ezért a Momentum szerdán népszavazási kezdeményezést nyújtott be a Nemzeti Választási Bizottságnál azzal a kérdéssel, hogy 

“Egyetért-e Ön azzal, hogy a lakástakarékpénztárakról szóló 1996. évi CXIII. törvény szerinti lakás-előtakarékosság állami támogatását az Országgyűlés terjessze ki a megkötésre kerülő lakás-előtakarékossági szerződésekre is?”

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.