Vasárnapig még kitart ez a remek idő

Az elmúlt napoknál felhősebb, de még mindig meleg idő lesz a héten, hála az anticiklonnak, ami hazánk fölé is benyúlik keletről. Időjárásunkat így is alakítja két ciklon, a tőlünk délnyugatra örvénylő, gyengülő mediterrán ciklon és egy hazánktól északnyugatra elhelyezkedő hideg légörvény, ezek hatására lesz egyre több a felhő az ország nyugati részén.

Délelőtt 12-17, délután 18-24 fok várható, mindkét napszakban a felhősebb nyugati részeken lesz hidegebb.

A következő napokban hasonlóan alakul az időjárás, vasárnapig marad a felhős, de még mindig meleg idő. Vasárnap aztán minden megváltozik, aznap csapadékos időnk lesz, a levegő pedig lehűl, a napi maximumhőmérséklet legfeljebb 11-16 fok lesz csak, és a jövő héten már ez lesz a mérvadó. (Via Met.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.