Addig tolta a Nemzeti Bank, hogy az ügyészség elrendelte a nyomozást Gyurcsányék cége ellen

Október elején jelentette be a Magyar Nemzeti Bank, hogy az ügyészséghez fordul, mert az BRFK bűncselekmény hiányában elutasította a feljelentésüket Gyurcsány Ferencék cégének ügyében. A Magyar Időknek most a Fővárosi Főügyészség közölte: 

helyt adtak a jegybank panaszának, és elrendelték a nyomozást az Altus Portfólió ellen jogosulatlan pénzügyi tevékenység végzésének gyanújával. 

A Magyar Nemzeti Bank idén augusztusában szabott ki 15 millió forint piacfelügyeleti bírságot az Altus Portfólió Kft.-re engedély nélküli pénzkölcsönnyújtási tevékenység miatt. A vizsgálatok szerint a cég két év alatt közel 400 millió forintot adott kölcsön magánszemélyeknek, és cégeknek. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.