Felhős nap lesz

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Meteorológiai Szolgálat szerint alapvetően felhős nap lesz, több napsütés a keleti és a déli megyékben valószínű. Elszórtan alakulhat ki kisebb eső, futó zápor.

Mérsékelt marad a légmozgás.

A csúcshőmérséklet 18 és 23 fok között alakul. Késő estére 11 és 16 fok közé hűl le a levegő. (Nem kell télikabát, én sajnos abban jöttem, mert azt hittem, hogy még rémesen hideg van hajnalban, de nem volt.)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.