Ungár Péter levélben győzködi az LMP-s politikusokat, hogy a párt álljon be Puzsér Róbert főpolgármesteri kampánya mögé

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az ATV közöl részletek egy levélből, amit Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő írt párttársainak, és amiben más mellett az szerepel, hogy:

„biztos vagyok benne, hogy az LMP hatalmas ziccert hagy ki, ha nem áll be egységesen Puzsér Róbert mögé”

Ungár szerint az LMP-skenek a lehető legnagyobb energiabefektetéssel kell tolniuk Puzsér kampányát. Szerinte a médiaszemélyiség főpolgármesteri indulása a fővároson túlmutatva felrázhatja az egész magyar politikát.

„Az elképzeléseink összeilleszthetők, és az is jól látszik, hogy olyan jelöltről van szó, aki jól illeszkedik az LMP azon törekvéséhez, hogy keresztbe vágja a magyar politika meggyökeresedett és káros erővonalait.”

Így elemzi a helyzetet Ungár, aki szerint Puzsér támogatása egy LMP-Jobbik együttműködésnek is megágyazhat.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.