Ungár Péter levélben győzködi az LMP-s politikusokat, hogy a párt álljon be Puzsér Róbert főpolgármesteri kampánya mögé

Az ATV közöl részletek egy levélből, amit Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő írt párttársainak, és amiben más mellett az szerepel, hogy:

„biztos vagyok benne, hogy az LMP hatalmas ziccert hagy ki, ha nem áll be egységesen Puzsér Róbert mögé”

Ungár szerint az LMP-skenek a lehető legnagyobb energiabefektetéssel kell tolniuk Puzsér kampányát. Szerinte a médiaszemélyiség főpolgármesteri indulása a fővároson túlmutatva felrázhatja az egész magyar politikát.

„Az elképzeléseink összeilleszthetők, és az is jól látszik, hogy olyan jelöltről van szó, aki jól illeszkedik az LMP azon törekvéséhez, hogy keresztbe vágja a magyar politika meggyökeresedett és káros erővonalait.”

Így elemzi a helyzetet Ungár, aki szerint Puzsér támogatása egy LMP-Jobbik együttműködésnek is megágyazhat.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.