Ungár Péter levélben győzködi az LMP-s politikusokat, hogy a párt álljon be Puzsér Róbert főpolgármesteri kampánya mögé

Az ATV közöl részletek egy levélből, amit Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő írt párttársainak, és amiben más mellett az szerepel, hogy:

„biztos vagyok benne, hogy az LMP hatalmas ziccert hagy ki, ha nem áll be egységesen Puzsér Róbert mögé”

Ungár szerint az LMP-skenek a lehető legnagyobb energiabefektetéssel kell tolniuk Puzsér kampányát. Szerinte a médiaszemélyiség főpolgármesteri indulása a fővároson túlmutatva felrázhatja az egész magyar politikát.

„Az elképzeléseink összeilleszthetők, és az is jól látszik, hogy olyan jelöltről van szó, aki jól illeszkedik az LMP azon törekvéséhez, hogy keresztbe vágja a magyar politika meggyökeresedett és káros erővonalait.”

Így elemzi a helyzetet Ungár, aki szerint Puzsér támogatása egy LMP-Jobbik együttműködésnek is megágyazhat.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.