A Wellhello szaxofonosa a rendőrséghez fordult Fluor SMS-e miatt

bulvár
2018 október 19., 14:54

Csütörtökön közölte Facebook-oldalán a Wellhello, hogymegváltak pár zenésztől a zenekarból, 

"aggódni viszont nem kell, a Wellhello, azaz Fluor és Diaz van, volt, lesz, maximum a színpadon zúznak mellettünk mások."

A szakítást azzal indokolták, hogy "az utóbbi évben egyre messzebb sodort az élet minket egymástól a brigád egy részével, és úgy éreztük, ez a kapcsolat már nem az igazi, másfele változtunk." 

A bejelentésre kicsit bővebben reagált a zenekar, amiből kiderült:

az összes zenész, de még a főtechnikus és a monitorkeverős is távozott.

Az Index által közölt közleményben azt írják, hogy kivált Diaz és Fluor mögül Kocsis Máté (dob), Szász Csaba (basszusgitár), Varga Gergő (gitár) és Wagner Emil (billentyű), továbbá Lugosi Dani (főhangmérnök) és Por Botond (monitorkeverő). Indokként azt nevezték meg, hogy Fluor egy emailben megfenyegette őket, hogy bepereli a volt szaxofonost és a vele egyet értő tagokat. Az aznapi koncert előtt az Akváriumban minősíthetetlen módon beszélt a zenészekkel, írják. Hogy pontosan min vesztek össze, nem tudni. De a most kilépett tagok szerint az utolsó csepp az volt, hogy 

szombaton SMS-ben úgy megfenyegette Bartók Máté szaxofonost, hogy "testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést tett."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.