A Wellhello szaxofonosa a rendőrséghez fordult Fluor SMS-e miatt

Csütörtökön közölte Facebook-oldalán a Wellhello, hogymegváltak pár zenésztől a zenekarból, 

"aggódni viszont nem kell, a Wellhello, azaz Fluor és Diaz van, volt, lesz, maximum a színpadon zúznak mellettünk mások."

A szakítást azzal indokolták, hogy "az utóbbi évben egyre messzebb sodort az élet minket egymástól a brigád egy részével, és úgy éreztük, ez a kapcsolat már nem az igazi, másfele változtunk." 

A bejelentésre kicsit bővebben reagált a zenekar, amiből kiderült:

az összes zenész, de még a főtechnikus és a monitorkeverős is távozott.

Az Index által közölt közleményben azt írják, hogy kivált Diaz és Fluor mögül Kocsis Máté (dob), Szász Csaba (basszusgitár), Varga Gergő (gitár) és Wagner Emil (billentyű), továbbá Lugosi Dani (főhangmérnök) és Por Botond (monitorkeverő). Indokként azt nevezték meg, hogy Fluor egy emailben megfenyegette őket, hogy bepereli a volt szaxofonost és a vele egyet értő tagokat. Az aznapi koncert előtt az Akváriumban minősíthetetlen módon beszélt a zenészekkel, írják. Hogy pontosan min vesztek össze, nem tudni. De a most kilépett tagok szerint az utolsó csepp az volt, hogy 

szombaton SMS-ben úgy megfenyegette Bartók Máté szaxofonost, hogy "testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést tett."

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.