Kásler kormánypárti újságírókat foglalkoztat szövegíróként

A Hvg.hu próbálta megtudni, hogy hány szövegírót, kommunikációs szakembert foglalkoztat az Emmi, de a tárca nem volt túl készséges válaszadó. A lapnak elküldött a tárca egy névsort, és egy összeget, amennyit egy nem közölt időszakra fizetett a listán szereplő embereknek. Mindenesetre az kiderült:

  • az egyik belsős munkatárs az a Kocsis Éva, aki korábban a miniszterelnöki interjúkat készítette péntek reggelente a Kossuth rádióban,
  • de Kásler egyik beszédírója az Origónál dolgozó Szende Gabriella,
  • másik pedig az a Nyári Gábor történész, aki korábban nem csak az Antall Tudásközpontnak és a Schmidt Mária vezette Terror Házának is dolgozott, de ő lektorálta a miniszter hatkötetes Nemzeti nagyvizit című sorozatát is.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.