Hidegfront ér ma fölénk

időjárás
2018 október 20., 10:45
comments 96

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szombaton a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre szinte mindenütt kisüt a nap, de a keleti megyékben lehetnek egész nap felhősebb területek is. Számottevő csapadék estig nem lesz.

Éjszaka mindenütt erősen megnövekszik, de reggelre a Dunántúl jó részén már csökkenhet is a felhőzet. A Dunától keletre több helyen, máshol helyenként várható eső, zápor. Vasárnap általában erősen felhős égkép lesz a jellemző rövidebb napos időszakok mellett, és egyre kevesebb helyen valószínű csapadék. Az északi szél éjszaka és vasárnap a Dunántúlon, a Tiszántúlon és Borsodban megerősödik, a Bakonyban és a Zempléni-hegységben egy-egy viharos széllökés is lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 10 és 16 fok között alakul.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.