Trump volt ügyvédje: menjetek el szavazni, vagy még 2-6 évig folytatódik ez az őrület

Büntetőpere óta először szólalt meg nyilvánosan Michael Cohen, Donald Trump amerikai elnök egykori személyi ügyvédje, aki kifizette helyette a hallgatási pénzt Stormy Daniels pornósztárnak. 

Az elnök és ügyvédje közötti korábbi személyes jóviszony az elmúlt hónapokban annyira megfordult, hogy Cohen nemrég demokrata szavazóként regisztráltatta magát, most pedig a következőt üzente a választóknak a CNN riporterén keresztül, a közelgő képviselőházi választásokra utalva:

Fogják a családjukat, fogják a barátaikat, fogják a szomszédaikat és menjenek el szavazni, mert ha nem, akkor még kettő vagy hat évnyit kell átélniük ebből az őrületből.

(via Axios)


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.