Trump volt ügyvédje: menjetek el szavazni, vagy még 2-6 évig folytatódik ez az őrület

külföld
2018 október 20., 13:55
comments 108

Büntetőpere óta először szólalt meg nyilvánosan Michael Cohen, Donald Trump amerikai elnök egykori személyi ügyvédje, aki kifizette helyette a hallgatási pénzt Stormy Daniels pornósztárnak. 

Az elnök és ügyvédje közötti korábbi személyes jóviszony az elmúlt hónapokban annyira megfordult, hogy Cohen nemrég demokrata szavazóként regisztráltatta magát, most pedig a következőt üzente a választóknak a CNN riporterén keresztül, a közelgő képviselőházi választásokra utalva:

Fogják a családjukat, fogják a barátaikat, fogják a szomszédaikat és menjenek el szavazni, mert ha nem, akkor még kettő vagy hat évnyit kell átélniük ebből az őrületből.

(via Axios)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.