Hat vietnamit és egy Srí Lanka-it próbált áthozni a határon egy moldáv sofőr

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A magyar és a román rendőrök Csanádpalotán egy kisteherautó ellenőrzésekor hét határsértőt találtak megbújva, akikkel szemben a román hatóságok járnak el.

Fotó: police.hu

A moldáv sofőr 17:20-kor akart az ország területére lépni a határátkelőhelyen, és egy rejtekhelyen hat vietnami és egy Srí Lanka-i állampolgárt találtak.

Fotó: police.hu

Ők sem a személyazonosságukat, sem a magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.