Majmok köveztek halálra egy 72 éves férfit Indiában

A 72 éves Dharampal Singh száraz fát gyűjtött csütörtökön az észak-indiai Uttar Pradesh államban található Tikriben, amikor egy csoport majom egy fa tetejéről téglákkal kezdte el dobálni az idős férfit. A téglákat egy közeli építkezésről hozták, ahol leromboltak egy épületet.

A férfi a kórházban a súlyos mellkasi és fejsérüléseibe belehalt. Az áldozat testvére szerint az állatok több mint 20 téglát vágtak Dharampal Singh-hez, és a tetteseknek ezért fizetniük kell. A családja hivatalos panasszal élt a rendőrségen, de az közölte: nem indíthatnak eljárást a majmok ellen.

A falusiak régóta panaszkodtak a környéken élő agresszív majomhordák miatt, de a majmok védett állatok. Nem tudni, milyen majmok támadtak, de India-szerte nő a majomtámadások száma, általában rhesusmajmok a tettesek. (Sky News)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.