Európa legbénább rablói simán elhagyták az üzletet, amikor az eladó megkérte őket, hogy jöjjenek vissza később

idióta rekordok
2018 október 23., 20:06
comments 242

A belgiumi Charleroi külvárosában fényes nappal hat férfi lépett be az e-cigiket áruló boltba, hogy elvegyék a bevételt. De Didier, az eladó ekkor azt javasolta nekik, hogy inkább jöjjenek vissza a nap végén, mert akkor több pénzt tud nekik adni.

A legnagyobb meglepetésére a kabaréba illő trükk működött.

photo_camera Bocs, srácok túl korán jöttetek, gyertek vissza később!

Olyan volt, mint egy vígjáték, tényleg ők ma Belgium legrosszabb rablói” - nyilatkozta az eladó a BBC-nek. Azt mondta, a 14 perc alatt megpróbált haverkodni a rablókkal. Végül elhitték neki, hogy a nap végén akár 3 ezer eurót is kaphatnak tőle, és távoztak.

Amikor az eladó hívta a rendőrséget, a kiérkező járőrök először nem akarták elhinni, hogy ez tényleg megtörtént.

Aztán 17:30-kor, egy órával zárás előtt a banda tényleg visszatért, de ekkor Didier megint kénytelen volt közölni velük, hogy várniuk kell még egy órát, mert eddig nem volt túl nagy a forgalom. Amikor végül 18:30-kor is beállítottak, már a rendőrök is ott voltak, és elkapták őket. Összesen öt embert vettek őrizetbe, és közülük csak egy volt kiskorú. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.