Verekedés is volt már Trump Fehér Házában

Donald Trump elnöksége feltétlenül új színt hozott az amerikai belpolitikába, a Fehér Házban uralkodó kaotikus állapotoknak már egészen bőséges irodalma van kortárs beszámolók alapján. A New York Times értesülései szerint idén februárban a heves ordítozásnál is tovább fokozódott a helyzet:

úgy tudják, hogy John Kelly kabinetfőnököt és Corey Lewandowskit, Trump egykori kampányfőnökét, informális tanácsadóját az elnök testőreinek kellett szétválasztaniuk.

A lap értesülései szerint Kelly a grabancánál ragadta meg Lewandowskit, akit ki akart hajítani az épületből.

Az esetet sem a Fehér Ház, sem Lewandowski nem kívánta kommentálni. A Times ugyanakkor felidézte, hogy Kelly tavaly Trump pekingi látogatásán egy kínai tisztviselővel verekedett össze, a múlt héten pedig John Boltonnal, Trump nemzetbiztonsági főtanácsadójával ordítottak válogatott gyalázkodásokat egymásnak egy, a migráció kezeléséről kirobbant vitájukban.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.