Verekedés is volt már Trump Fehér Házában

Donald Trump elnöksége feltétlenül új színt hozott az amerikai belpolitikába, a Fehér Házban uralkodó kaotikus állapotoknak már egészen bőséges irodalma van kortárs beszámolók alapján. A New York Times értesülései szerint idén februárban a heves ordítozásnál is tovább fokozódott a helyzet:

úgy tudják, hogy John Kelly kabinetfőnököt és Corey Lewandowskit, Trump egykori kampányfőnökét, informális tanácsadóját az elnök testőreinek kellett szétválasztaniuk.

A lap értesülései szerint Kelly a grabancánál ragadta meg Lewandowskit, akit ki akart hajítani az épületből.

Az esetet sem a Fehér Ház, sem Lewandowski nem kívánta kommentálni. A Times ugyanakkor felidézte, hogy Kelly tavaly Trump pekingi látogatásán egy kínai tisztviselővel verekedett össze, a múlt héten pedig John Boltonnal, Trump nemzetbiztonsági főtanácsadójával ordítottak válogatott gyalázkodásokat egymásnak egy, a migráció kezeléséről kirobbant vitájukban.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.