15 millió forintnyi fű volt a fehérvári BMW-snél

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vasárnap délben csaptak le a fehérvári rendőrök F. Zoltánra, akinek a kocsijában

bruttó 3139 gramm füvet találtak.

Emellett előkerült még 1 csomagban bruttó 999 gramm mennyiségű, fehér színű, massza állagú kábítószergyanús anyag, amiről a szakértő megállapította, hogy amfetamin. Az anyagok együttes lefoglalt értéke a rendőrség szerint 15 millió forint körül alakul. 

Az elfogott férfit kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.