Hét méter mély kútba esett a kutya Erdőkertesen, tűzoltók mentették ki

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„Egy hét méter mély kútba esett egy kutya kedd délelőtt Erdőkertesen, a Fő úton. A megriadt négylábút a gödöllői hivatásos tűzoltók mentették ki” - írja Facebookján a BM-hez tartozó Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Az állatot létra és kötelek segítségével sérülések nélkül hozták fel és adták át az állatvédőknek.

Fotó: Gödöllői Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
Fotó: Gödöllői Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
Fotó: Gödöllői Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.