Kubatov Gábort újabb négy évre megválasztották az FTC elnökének

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kubatov GáborFotó: Botos Tamás / 444

A népligeti kézilabdacsarnokban tartották szerdán az FTC tisztújító közgyűlését, és megválasztották a ferencvárosi klub elnökséget. A klub tájékoztatása szerint kilenc jelöltre lehetett szavazni és mind a kilenc jelölt megkapta az elnökségi tagsághoz szükséges szavazatokat. 

Az egyetlen jelentős újdonság, hogy Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető nem jelöltette magát, helyette (a Ferencváros főszponzoraként ismert) Magyar Telekom vezérigazgatója, Rékasi Tibor került be a testületbe, és lett egyben a klub alelnöke. Mellette Kubatov ajánlására  Nyíri Zoltán eddigi operatív igazgatót is megválasztották ügyvezető alelnöknek. 

Az új, kilenc fős elnökség tagjai Bácskai János, Kökény Beatrix, Kubatov Gábor, Nyíri Zoltán, Rákosi Gyula, Rékasi Tibor, Rieb György, Sike András és Springer Miklós lettek.

Kubatov a döntés után a klub honlapjának azt nyilatkozta, hogy marad a Fradi első számú szolgája, „további komoly infrastrukturális projektek állnak előttünk, illetve célunk, hogy a férfi labdarúgócsapat végre nemzetközi porondon is letegye a névjegyét.” (Nemzeti Sport)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.