Rogán Antal dolgozik: négy hónap alatt már 18,7 milliárd ment el kormányzati kommunikációra

POLITIKA
2018 október 24., 10:28
comments 109

Rogán Antal úgy dolgozik, mint egy gép: júniusban kötötte meg a Nemzeti Kommunikációs Hivatal a 25 milliárd forintos keretszerződését Balássy Gyula két cégével, és a keretből már

elköltöttek 18,7 milliárd forintot.

A 24.hu szerint a legtöbbet, 5,9 milliárdot a Sargentini-jelentés elleni kampányra verték el, ezt követi a Turisztikai ügynökség 4,5 milliárdos, illetve az Államadósságkezelő Központ 1,4 milliárd forintos megbízása.

A 24.hu megnézte azt is, hogy a két Balásy cég a Lounge Design Kft. és a New Land Media Kft. idén eddig 23 milliárd 520 millió forintnyi megbízást kaptak a hivataltól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.