Rogán Antal dolgozik: négy hónap alatt már 18,7 milliárd ment el kormányzati kommunikációra

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Rogán Antal úgy dolgozik, mint egy gép: júniusban kötötte meg a Nemzeti Kommunikációs Hivatal a 25 milliárd forintos keretszerződését Balássy Gyula két cégével, és a keretből már 

elköltöttek 18,7 milliárd forintot.

A 24.hu szerint a legtöbbet, 5,9 milliárdot a Sargentini-jelentés elleni kampányra verték el, ezt követi a Turisztikai ügynökség 4,5 milliárdos, illetve az Államadósságkezelő Központ 1,4 milliárd forintos megbízása. 

A 24.hu megnézte azt is, hogy a két Balásy cég a Lounge Design Kft. és a New Land Media Kft. idén eddig 23 milliárd 520 millió forintnyi megbízást kaptak a hivataltól. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.