Rogán Antal dolgozik: négy hónap alatt már 18,7 milliárd ment el kormányzati kommunikációra

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Rogán Antal úgy dolgozik, mint egy gép: júniusban kötötte meg a Nemzeti Kommunikációs Hivatal a 25 milliárd forintos keretszerződését Balássy Gyula két cégével, és a keretből már 

elköltöttek 18,7 milliárd forintot.

A 24.hu szerint a legtöbbet, 5,9 milliárdot a Sargentini-jelentés elleni kampányra verték el, ezt követi a Turisztikai ügynökség 4,5 milliárdos, illetve az Államadósságkezelő Központ 1,4 milliárd forintos megbízása. 

A 24.hu megnézte azt is, hogy a két Balásy cég a Lounge Design Kft. és a New Land Media Kft. idén eddig 23 milliárd 520 millió forintnyi megbízást kaptak a hivataltól. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.