Szerzői jogok miatt kaptak össze a zenekarral Fluorék

bulvár
2018 október 24., 09:16

A Rádió1 Balázsék című reggeli műsorának nyilatkozott Fluor Tamás és végre elárulta, hogy mi vezetett a zenekarral való szakításhoz. A Hvg.hu szemléje szerint a Wellhello egyik frontembere elmondta, hogy

"az egyik zenekari tagunk lejelentette magát a két alapító tag mellé harmadik teljes értékű tagnak az előadói jogvédő irodának az egyik dalban, ezt mi utólag tudtuk meg, és megkértük, hogy vegye ki magát, amire ő nem volt hajlandó."

Hogy melyik számról és pontosan kiről van szó, nem árulta el Fluor, de azt igen, hogy megbánta azokat az SMS-eket, amiket Bartók Zoltán szaxofonosnak írt és aki emiatt a rendőrséghez fordult.

"Azt nem mondom, hogy szépeket írtam, de életveszélyes fenyegetésről szó sem volt. Felfokozott volt a hangulat, de már megbántam ezeket az SMS-eket,"

mondta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.