Bombaszerű csomagot küldtek Robert De Niro New York-i étterméhez is

külföld
2018 október 25., 10:18
comments 74

A színész által birtokolt étteremhez egy hasonló eszközt küldtek, mint amilyet a napokban vezető demokrata politikusoknak, illetve a CNN-nek is küldtek. Rendőrségi források szerint a csomag csütörtök délelőtt érkezett meg az étteremhez. 

Az utóbbi napokban összesen kilenc hasonló tárgyat juttattak el olyan személyekhez, akik Donald Trump elnök ismert kritikusainak számítanak. Az amerikai hatóságok nagyszabású hajtóvadászatot indítottak a feladók után. 

Trump és De Niro kölcsönös ellenszenve közismert. Az Oscar-díjas színész nevezte már az elnököt egy nemzeti katasztrófának, mire válaszul Trump egy rendkívül alacsony IQ-ju személynek nevezte De Nirót. 

Csütörtökön megszólalt az ügyben Trump is. Bár a  bombákra külön nem tért ki de Twitteren a mainstream médiát okolta, mivel szerinte a sajtó szándékoltan hamis beszámolói nagyban felelősek a társadalmat megosztó dühért. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.