Elloptak egy Trabantot, így találták meg

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A rendőrségre szombaton 7 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Tímár utcából eltűnt egy Trabant. A hajdúsámsoni körzeti megbízottak tanúkutatást végeztek, majd a látókörükbe került két debreceni fiatal, és információt kaptak arról, hol lehet a Trabant. Itt volt:

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A 20 éves A. Istvánt és 17 éves társát a rendőrök hétfőn elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. A nyomozás adatai szerint a két fiatal feltörte az autót, majd beindították, és egy Debrecen külterületén lévő erdőbe rejtették, ahol elemeire szedték.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás miatt indított nyomozást. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.