Egy bizarr szekta atlantiszi angyalrituáléján vettek részt a gyerekek a polgárőrszövetség táborában, amit a Belügyminisztérium fizetett

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Meglepő képzést kaptak az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) szokásos nyári táborozásán résztvevő 14-18 éves gyerekek - derül ki a 24.hu cikkéből. A Belügyminisztérium által finanszírozott rendezvényen a gimnazista korú gyerekek elvileg abból kapnak ízelítőt, hogy mit is csinál egy felnőtt polgárőr. 

Az idei táborban például azt tudták meg, hogy közvetlen kapcsolatot vesz fel az elsüllyedt Atlantisszal és gyógyító angyalokkal. A programok között szerepelt ugyanis egy bizarr szekta, a Krisztus Esszénus Templomának Rendje legfontosabb szertartása, a  Nagy Atlantiszi Angyalrituálé.

A dolog annyiban nem volt véletlen, hogy Horváth Róbert, a z OPSZ alelnöke egyben az esszénus szekta Nagymestere is.

Az esszénusok  rendje egy egészen extrém vallási csoport, akik egyszerre tisztelik Jézust - aki persze esszénus volt - a Földanyát, az angyalokat és Atlantiszt.

A rend egyik nemzetközi vezetője az a F.E. Eckard Strohm nevű német férfi, aki magát mágusnak nevezi, és akit Uriel arkangyal 1987-ben állítólag megajándékozott az Akasha-krónikában való olvasás képességével.

A magyar esszénusok honlapja szerint Atlantisz olyan klassz hely volt, ahol az emberek még együtt éltek az angyalokkal, és a Mennyei Atyával. Ez azonban nem akadályozott meg abban több szülőt abban, hogy felháborodott levelekkel bombázza a belügyminisztériumot.


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.