Egy bizarr szekta atlantiszi angyalrituáléján vettek részt a gyerekek a polgárőrszövetség táborában, amit a Belügyminisztérium fizetett

idióta rekordok
2018 október 26., 06:24
comments 398

Meglepő képzést kaptak az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) szokásos nyári táborozásán résztvevő 14-18 éves gyerekek - derül ki a 24.hu cikkéből. A Belügyminisztérium által finanszírozott rendezvényen a gimnazista korú gyerekek elvileg abból kapnak ízelítőt, hogy mit is csinál egy felnőtt polgárőr. 

Az idei táborban például azt tudták meg, hogy közvetlen kapcsolatot vesz fel az elsüllyedt Atlantisszal és gyógyító angyalokkal. A programok között szerepelt ugyanis egy bizarr szekta, a Krisztus Esszénus Templomának Rendje legfontosabb szertartása, a  Nagy Atlantiszi Angyalrituálé.

A dolog annyiban nem volt véletlen, hogy Horváth Róbert, a z OPSZ alelnöke egyben az esszénus szekta Nagymestere is.

Az esszénusok  rendje egy egészen extrém vallási csoport, akik egyszerre tisztelik Jézust - aki persze esszénus volt - a Földanyát, az angyalokat és Atlantiszt.

A rend egyik nemzetközi vezetője az a F.E. Eckard Strohm nevű német férfi, aki magát mágusnak nevezi, és akit Uriel arkangyal 1987-ben állítólag megajándékozott az Akasha-krónikában való olvasás képességével.

A magyar esszénusok honlapja szerint Atlantisz olyan klassz hely volt, ahol az emberek még együtt éltek az angyalokkal, és a Mennyei Atyával. Ez azonban nem akadályozott meg abban több szülőt abban, hogy felháborodott levelekkel bombázza a belügyminisztériumot.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.