Fidesz: Soros

POLITIKA
2018 október 26., 15:25
comments 144

Pénteken estére tüntetést szervezett a Momentum a CEU melletti kiállásért. Az esemény apropója, hogy a kormány által több mint egy éve kisebb--nagyobb intenzitással vegzált egyetem bejelentette, ha Orbánék nem hajlandóak egy hónapon belül aláírni az egyetem működéséről szóló államközi megállapodást (amit már minden itthon működő külföldi egyetemnél megtettek), akkor az amerikai diplomát adó képzési programjaikat Bécsbe költöztetik, ahol is tárt karokkal várják őket.

A Fidesz most reagált erre a tüntetésre egy közleménnyel, ami így szól:

„A Momentum Soros érdekeit védi. Az ellenzéki politikusok Soros György támogatásával és a Soros hálózat segítségével indulnak a választásokon. Ezt ma meghálálják a Soros egyetem előtt. A Soros egyetem ma is zavartalanul működik Budapesten, a körülötte keltett hisztéria csak egy politikai blöff.”

Ez négy sorban öt Soros, ami ugyan a Fidesz legjobb formájától némileg elmarad, de így sem lebecsülendő teljesítmény.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.