Földbe csapódott és kigyulladt a Leicester City tulajdonosának helikoptere a stadion parkolójánál

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Sun és a Mirror bulvárlapok írtak róla először, de már a Twitter is tele van azokkal a képekkel, amiken az látszik, hogy kevéssel a Leicester City - West Ham United Premier League meccs után földbe csapódott egy helikopter a King Power Stadium parkolójában. 

Szemtanúk azt mondták a Sky Sportsnak, hogy a gép 20.30 körül szállt fel, néhány perccel később pedig spirál alakzatban zuhanni kezdett.

A hírek egybehangzóan arról szólnak, hogy a Leicester City tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha helikopterét érte baleset. A tulajdonost minden meccs után a helikoptere veszi fel a stadionnál, nagyon valószínű, hogy rajta volt a gépen. A thai milliárdos üzletember a King Power Duty Free-bolthálózat tulajdonosa egyben. 

Vichai Srivaddhanaprabha a leicesteri lelátónFotó: ADRIAN DENNIS/AFP

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.