A Leicester tulajdonosa és lánya is a lezuhant helikopteren lehetett

külföld
2018 október 28., 10:21
comments 100

Az olasz Sky Sport értesülései szerint maga Vichai Srivaddhanaprabha és lánya is rajta volt a Leicester City thai tulajdonosának helikopterén, ami szombat este a csapat meccse után, a stadion közelében a földbe csapódott és kiégett.

link Forrás

A BBC-nek Srivaddhanaprabha családjához közeli források megerősítették, hogy a milliárdos klubtulajdonos rajta volt a gépen. A BBC szerint nem tudni, hogy még hányan voltak a gépen, a Sky Sport szerint Srivaddhanaprabhán és lányán túl még két fős személyzet volt a helikopteren.

A Leicester City egyelőre csak annyit közölt a médiával, hogy segítik a rendőrség és a mentőalakulatok munkáját, de bővebb tájékoztatást későbbre ígértek.

Vichai Srivaddhanaprabha 2010-ben vette meg az akkor még másodosztályú Leicester City-t, amely négy évvel később jutott fel a Premier League-be, amit a 2015-16-os szezonban meg is nyert.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.