Már csak egyet kell aludnunk, és Budai Gyula végre visszatér a parlamentbe

Képviselői eskütétetllel kezdődik héfőn a Parlament következő, négy napos ülése. Budai Gyula egykori elszámoltatási kormánybiztos tesz majd esküt, a miniszterség után a parlamenti képviselőségtől is búcsúzó, lelkészi hivatalához visszatérő Balog Zoltánt váltja majd.

Balog után hamarosan egy másik fideszes képviselő is távozhat, bár ahhoz még történnie kell egysmásnak. Először is fel kell függeszteni a mentelmi jogát. Simonka Györgyről van szó, akit bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és más bűncselekmények ügyében gyanúsítottként hallgatnának ki az ügyészek.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.