Már csak egyet kell aludnunk, és Budai Gyula végre visszatér a parlamentbe

politika
2018 október 28., 08:37
comments 124

Képviselői eskütétetllel kezdődik héfőn a Parlament következő, négy napos ülése. Budai Gyula egykori elszámoltatási kormánybiztos tesz majd esküt, a miniszterség után a parlamenti képviselőségtől is búcsúzó, lelkészi hivatalához visszatérő Balog Zoltánt váltja majd.

Balog után hamarosan egy másik fideszes képviselő is távozhat, bár ahhoz még történnie kell egysmásnak. Először is fel kell függeszteni a mentelmi jogát. Simonka Györgyről van szó, akit bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és más bűncselekmények ügyében gyanúsítottként hallgatnának ki az ügyészek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.