"Valami abnormális történt"

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kudarcot vallott a pekingi székhelyű magáncég, a Landscape első rakétakilövési kísérlete. A cég közleménye szerint ZQ-1-es rakétájuk első és második fokozatával minden rendben volt. A rakéta viszont három fokozatú volt, és, ahogy fogalmazták, a harmadik fokozattal "valami abnormális történt".

A ZQ-1 az első kínai rakéta, amit magánvállalkozás épített.

A lezuhant rakéta kínai sajtóbeszámolók szerint az állami tévé, a CCTV műholdját állította volna pályára. (Via The Guardian)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.