Elindul a ferencvárosi polgármester-választáson Baranyi Krisztina

politika
2018 október 29., 08:10
comments 125

A korábban az Együttben politizáló képviselő vasárnap bejelentette, hogy a 2019-ben független jelöltként elindul Ferencváros polgármesterségért. 

Baranyi hozzátette, hogy több párt is megkereste, hogy induljon az ő színeikben, de Baranyi úgy gondolja, hogy a maga szintjén is szembe kell néznie az április 8-i katasztrofális ellenzéki vereség tanulságaival. Szerinte az ellenzéki pártok képtelenek voltak megfelelni a választóik elvárásának, az egymás iránti gyanakvás, rivalizálás és a sokszor személyes sérelmek okozta ellenségeskedés megakadályozta, hogy a választói akarat érvényesüljön. Azt akarja, hogy az önkormányzati választáson végre tényleg egy ellenzéki jelölt álljon szembe a kormánypárt jelöltjével. 

Baranyi Krisztina a programja szerint bővítené a szakrendelő épületét, 24 órában működő sürgősségi ügyeletet állítana fel. A közpénzzel pedig olyan takarékosan bánna, „mint otthon a konyhapénzzel”. 

Az önkormányzati lakásvagyont a közösség érdekében hasznosítaná, nem politikusok rokonainak és haverjainak adná el áron alul. Átlátható, gazdaságos parkolás üzemeltetést ígér, aminek a nyeresége közcélra megy, nem magánzsebekbe.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.