Szexvideóval zsarolják a dél-afrikai belügyminisztert

külföld
2018 október 29., 10:58
comments 129

A Dél-afrikai Köztársaság belügyminisztere elismerte, hogy egy szexuális tartalmú videó kering róla a politikai szereplők között, amivel megpróbálták megzsarolni. Malusi Gigaba a privát videó akkor került ki, amikor feltörték a telefonját.

photo_camera Malusi Gigaba a dél-afrikai parlamentben Fotó: RODGER BOSCH/AFP

Egyben bocsánatot kért a gyerekeitől, az anyjától és az anyósától azért a fájdalomért és kellemetlenségért, amit a kiszivárgott videó okozhat nekik. Malusi Gigabaszóvivője szerint a videón nem a miniszter felesége szerepel, de neki is el akarták küldeni. Állítása szerint áprilisban 690 ezer dollárnak megfelelő randot követeltek tőle. A miniszter szóvivője szerint az ellenzék állhat a szivárogtatás mögött.

Malusi Gigaba nem először keveredik szexbotrányba, két éve a felesége is elismerte, hogy a férfinak viszonya volt egy New York-i stylisttal, Buhle Mkhizéval. Később Mkhize bocsánatot kért a politikus feleségétől. (SkyNews/BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt