Két ember halt meg fávágás közben a Rábaközben

baleset
2018 október 30., 08:13
comments 72

Favágás közben halt meg két férfi a napokban két rábaközi községben, számolt be a Kisalföld. Kónyban egy hatvanas éveiben járó férfira dőlt rá egy korhadt akác. A lap úgy tudja, hogy az áldozat "gyakorlott favágó volt, munkahelye az egyik szomszédos község fatelepén volt." Az elrepedt, majd rázuhanó törzs olyan súlyos fej- és mellkassérüléseket okozott nála, hogy nem lehetett megmenteni az életét.

Rábaszentmihályon egy 54 éves férfi vesztette életét, nem tudott a dőlő fa elől kitérni.

A Kisalföld megkeresésére a megyei kapitányság közölte: a rábaszentmihályi eset kapcsán foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés bűntett gyanúja miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen. A kónyi tragédia körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.