Saját unokáját ejtette teherbe

bűnügy
2018 október 31., 18:28
comments 141

Súlyosbítva az első fok ítéletét, 12 év fegyházra ítélte jogerősen a Debreceni Törvényszék azt az 54 éves férfit, aki rendszeresen megerőszakolta 14 éves unokáját, sőt, teherbe is ejtette, számolt be az RTL Klub Híradója szerda esti adásában. A vád szerint a lány, akit a férfi egyedül nevelt, mindössze 14 éves volt mikor először megerőszakolta. A gyereket veréssel fenyegette, a lány így nem mert segítséget kérni, még akkor sem, mikor terhes lett. M

Miután állapotos lett unokája, a nagyapa azután is rendszeresen erőszakolta. 

A férfi végig tagadta az erőszakot, 

szerinte egyszer fordult elő ilyen, de akkor részeg volt, annyira, hogy semmire sem emlékszik.

A tárgyaláson azt mondta, hogy ha valóban elkövette volna azt, amivel vádolják, akkor vállalna a büntetést. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.