Saját unokáját ejtette teherbe

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Súlyosbítva az első fok ítéletét, 12 év fegyházra ítélte jogerősen a Debreceni Törvényszék azt az 54 éves férfit, aki rendszeresen megerőszakolta 14 éves unokáját, sőt, teherbe is ejtette, számolt be az RTL Klub Híradója szerda esti adásában. A vád szerint a lány, akit a férfi egyedül nevelt, mindössze 14 éves volt mikor először megerőszakolta. A gyereket veréssel fenyegette, a lány így nem mert segítséget kérni, még akkor sem, mikor terhes lett. M

Miután állapotos lett unokája, a nagyapa azután is rendszeresen erőszakolta. 

A férfi végig tagadta az erőszakot, 

szerinte egyszer fordult elő ilyen, de akkor részeg volt, annyira, hogy semmire sem emlékszik.

A tárgyaláson azt mondta, hogy ha valóban elkövette volna azt, amivel vádolják, akkor vállalna a büntetést. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.