Tízmillióból építenek most kerítést köré, jövőre pedig elbontják a Hős utcai gettót

Budapest
2018 október 31., 16:44
comments 59

"Korábban már volt kerítés, ennek látszik is az alapja. A kerítéselemeket viszont ellopták," mondta az ATV Start című műsorában a kőbányai polgármester a Hős utcai telep köré tervezett három méteres kerítés indoklásaként. D. Kovács Róbert elmondta:

a kerítés megépítését a társasházi közgyűlés megszavazta. Igaz, abban az önkormányzatnak 56 százalékos többsége van.

Arra a kérdésre, hogy a lakók hogyan szavaztak, a polgármester azt mondta: marginális kisebbség volt jelen, minimális tulajdoni hányadot képviseltek. D. Kovács hozzátette: az új kerítés tízmillió forintba kerül, 

"a telep őrzését pedig a közös költségből finanszíroznák, amit az önkormányzat egy keretösszegből megelőlegez a társasház részére."

Ismertetése szerint "a jelenlegi tervek arról szólnak, hogy 2019 év végére bonthatják el a Hős utcát."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.