Börtönben készült bulivideót posztolt a szökött rab

Ez most itt az élő Venyige-show! - mondja az alkalmi konferanszié a Venyige utcai börtön egyik zárkájában készült videón, amely a rabok zenés-táncos produkcióját rögzíti.

Az RTL Híradóban bemutatott felvételt a zöld nadrágban táncot lejtő férfi rakta ki a Facebookra. Ő Csicsák Zoltán, aki ellen a rendőrség országos körözést adott ki, miután levágta a lábáról nyomkövetőt. Ezt a börtönből való szabadulása után azért kellett viselnie, mert egy újabb ügy miatt lakhelyelhagyási tilalmat szabtak ki rá.

A felvétel kétségtelen szórakoztatóipari értéke mellett azért is érdekes, mert a raboknál elvileg nem lehet telefon, valamivel mégis rögzítették a produkciót. Emiatt vizsgálat is indult a börtönben, de egyáltalán nem egyedi az eset: tavaly 1887 tiltott készüléket találtak a zárkákban országszerte.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.