Nógrádi György boldogan befogadna a lakásába egy menekültet, ha elég jól néz ki, és utána körbeadhatná a barátaival

elmebaj
2018 november 02., 21:02
comments 366

A karcagi Nagykun Polgári Kör vendégeként Biztonság - kihívások és válaszok címmel Nógrádi György tartott előadást csütörtökön. A fellépés elején ismét eldicsekedett vele, mennyire sűrűn foglalkoztatja a Fidesz és annak médiája, majd egy óra alatt felvázolta a világ állapotát oda és vissza.

Többek között arról is beszélt, a fideszes humor egyik sajátos színfoltját felcsillantva, hogy ő „befogadna boldogan egy menekültet”. Mármint ha az a menekült például az ukrán szépségkirálynő, akinek az orosz ellenzéki férjét meggyilkolták. 

„Két-három hétre befogadnám, és szerintem a baráti köröm utána átvenné” - viccelődik a szakértő a mosolygó Fazekas Sándor exminiszter előtt.

link Forrás

Nógrádi itt alighanem Borisz Nemcov barátnőjére próbál célozgatni. A modell Anna Durickaja szemtanúja volt, ahogy lelövik mellette sétáló barátját, ezek után a putyinista média lejáratókampányt indított ellene, majd három évnyi bujkálás után valóban benevezett egy szépségversenyre.

Jó poén volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.