Gázolt egy BMW-s, majd elhajtott, kérdés, hogy látta-e valaki

Október 12-én 22:27-kor halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Kecskeméten. A rendelkezésre álló adatok szerint a megyeszékhelyen, a Mária körúton ment egy BMW X5-ös, ami eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy – nem a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő – 63 éves férfit. A baleset után a sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott. Az ütközéstől az úttestre esett a gyalogos, akit későn észlelt egy busz vezetője, ezért a kocsi átment rajta. Pár órával később az otthonában megtalálták a BMW 62 éves sofőrjét, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett. A rendőrség keresi a szemtanúkat. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.