Gázolt egy BMW-s, majd elhajtott, kérdés, hogy látta-e valaki

Október 12-én 22:27-kor halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Kecskeméten. A rendelkezésre álló adatok szerint a megyeszékhelyen, a Mária körúton ment egy BMW X5-ös, ami eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy – nem a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő – 63 éves férfit. A baleset után a sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott. Az ütközéstől az úttestre esett a gyalogos, akit későn észlelt egy busz vezetője, ezért a kocsi átment rajta. Pár órával később az otthonában megtalálták a BMW 62 éves sofőrjét, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett. A rendőrség keresi a szemtanúkat. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.