Egy kistarcsai férfi baseballütővel, egy nézsai kolléga seprűnyéllel garázdálkodott

2018 november 4., vasárnap 17:55
130

Két random hír a police.hu-ról:

A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy kistarcsai férfi ellen. A 27 éves gyanúsított november 2-án 22 óra körüli időben szóváltást követően megfenyegette egy kistarcsai étterem dolgozóit és vendégeit, majd egy baseballütővel többször megütötte az étterem falát és az egyik ajtóra szerelt rácsot. Később egy zsebkést vett elő és azzal a levegőben hadonászva tovább fenyegette az étteremben tartózkodókat. A garázda férfit a kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az esettel összefüggésben.

2-es számú bűnjel Fotó: police.hu

A Rétsági Rendőrkapitányság garázdaság és súlyos testi sértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 45 éves nézsai férfi ellen. A férfi november 3-án a délelőtti órákban Nézsa belterületén, az utcán előzetes, hangos szóváltást követően időskorú nő ismerősét többször megütötte. A gyanúsított ezt követően a sértett segítségre siető idős férfit egy seprűvel bántalmazta, aki a földre esett és megsérült. A 45 éves helyi lakost a rendőrök a bejelentést követően elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. 

A Rétsági Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit.

5-ös számú bűnjel Fotó: police.hu

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt