Egy kistarcsai férfi baseballütővel, egy nézsai kolléga seprűnyéllel garázdálkodott

Két random hír a police.hu-ról:

A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy kistarcsai férfi ellen. A 27 éves gyanúsított november 2-án 22 óra körüli időben szóváltást követően megfenyegette egy kistarcsai étterem dolgozóit és vendégeit, majd egy baseballütővel többször megütötte az étterem falát és az egyik ajtóra szerelt rácsot. Később egy zsebkést vett elő és azzal a levegőben hadonászva tovább fenyegette az étteremben tartózkodókat. A garázda férfit a kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az esettel összefüggésben.

2-es számú bűnjelFotó: police.hu

A Rétsági Rendőrkapitányság garázdaság és súlyos testi sértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 45 éves nézsai férfi ellen. A férfi november 3-án a délelőtti órákban Nézsa belterületén, az utcán előzetes, hangos szóváltást követően időskorú nő ismerősét többször megütötte. A gyanúsított ezt követően a sértett segítségre siető idős férfit egy seprűvel bántalmazta, aki a földre esett és megsérült. A 45 éves helyi lakost a rendőrök a bejelentést követően elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. 

A Rétsági Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit.

5-ös számú bűnjelFotó: police.hu
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.