Fókák fenyegették a skót horgászt, ki kellett menteni

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Berwickshire prtjai, a távolban EyemouthFotó: Jon Gibbs/robertharding

Mintegy 50 agresszív, borját féltő fóka lépett fel fenyegetően a horgásszal szemben, aki Eyemouth település közelében keresett horgászhelyet a tengerparton. 

A feldühödött állatok elől menekülve a férfi felszaladt a közeli sziklákra, az út háromnegyedénél azonban már sem előre, sem hátra nem tudott menni. Este lett, mire a mentők lehozták a sziklákról, aki enyhe kihűléssel megúszta a kalandot.

Mentés utánFotó: MARITIME AND COASTGUARD AGENCY

A partiőrség tisztje figyelmeztetett, hogy bár az agresszív fókák nem gyakoriak, de ha ilyennel találkozunk, az első apró jel után hagyjuk el a helyszínt. És vigyünk magunkkal mobiltelefont, ha mégis bajba kerülnénk, hogy a partiőrséget riasztani tudjuk - tette hozzá. (BBC, MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.