Akkora a migrációs nyomás, hogy 8 milliárdért kellett új vezetői autókat venni

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság váratlanul módosította a tavaly októberi autótendert: a tömeges bevándorlásra hivatkozva 13,3 milliárddal emelték meg a beszerzés értékét - írja a Népszava

Az újabb személy-, egyterű és szállítójárművek vásárlását előre nem tervezhető körülményekkel indokolják, például a migrációs nyomással, ami Magyarország esetében nem annyira kézzelfogható (a Police.hu közlése szerint a rendőrség múlt héten összesen 152 bevándorolót tartóztatott fel a határon). Érdekesség, hogy a haszonjárművekre mintegy 5,2 milliárd forintot, a felső-közép kategóriás autókra plusz 8,1 milliárdot szánnak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.