Eltiltották az állattartástól a brit nőt, aki részegen többször is megütötte Posh Spice nevű görényét

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Feldobta a levegőbe, és több alkalommal ököllel ütötte görényét Natalie Dendry, akit tette miatt legalább két évre eltiltott a bíróság a házikedvenc-tartástól. A bíró figyelmeztette a 39 éves nőt, hogy ez volt az utolsó esélye, és ha még egyszer állatkínzáson kapják, nem fogja megúszni a letöltendő börtönbüntetést. Dendry tagadja Posh Spice bántalmazását, és azt is, hogy tette idején részeg lett volna. A görény hiába próbált menekülni, gazdája mindig újra elkapta, többször megütötte és a földhöz vágta. 

A benwelli nő a nyílt utcán bántotta Posh Spice-t, egy autós vette észre, hogy valaki egy szőrös valamit dobál és rugdos. A sofőr értesítette a rendőrséget, a helyszínére érkező rendőr később a bíróságon arról számolt be, egyből látta, hogy a nő részeg. „Volt egy házi kedvencként tartott görénye, akit Posh Spice-nak hívtak. Az állat a földön feküdt és úgy tűnt, ki van száradva. Nagy volt a forróság, lihegett és nagyon levertnek tűnt” - mondta a rendőr. Dendryt a rendőrség hazavitte, de útközben sajnos elhányta magát az autóban. Hiába kérték, hogy szálljon ki, a nő káromkodni kezdett, majd újra a földhöz vágta a görényt. Ekkor már letartóztatták. Az ámokfutása azonban itt sem ért véget, a rendőrőrsön rátámadt egy őrmesterre. Ez utóbbi tettét el is ismerte.

Posh Spice menhelyre került, Dendry pedig pénzbüntetést kapott, 12 hónapos közmunkára ítélték, és legalább két évre eltiltották az állattartástól. A 24 hónap letelte után is csak akkor lehet újra házi kedvence, ha arra külön engedélyt kér a hatóságoktól.

(Chronicle Live)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.