Fentanil, kokain és alkohol volt Mac Millerben, amikor meghalt

A 26 éves rapper szeptember 7-én halt meg, akkor azt mondták, vélhetően túladagolta magát. A rendőrség most közölte, hogy Mac Millerrel egy erős kábítószerkoktél végzett: fentanil, kokain és etanol alkohol volt benne.

Mac Miller 2013. július 13-án Philadelphiában.Fotó: Owen Sweeney/Invision/AP

A TMZ szerint Mac Millert az ágyán, „imádkozó pózban” találták meg előredőlve, a fejével a térdein, és nem reagált semmire. Az asszisztense szerint már kék volt, amikor hívták a 911-et. A halálát balesetnek minősítették.

Mac Miller járt Ariana Grandeval, idén májusban szakítottak, a nő részben a drogfüggősége miatt hagyta ott a rappert, mondván: nem bébiszitter vagy anya, bár figyelt rá, próbálta támogatni, hogy tiszta legyen, évekig imádkozott, hogy egyenesbe jöjjön, de elege lett abból, hogy őt hibáztatják Miller problémáiért. Májusban a férfi ellen vádat emeltek, mert beállva vezetett, és elhajtott a baleset helyszínéről. (Breaking911)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.