Letolt gatyával mutogatta magát a pultosnak a bezárt vécében

2018 november 5., hétfő 8:11
68

Az Esztergomi Járási Ügyészség aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette, és szeméremsértés vétsége miatt már az elkövetést követő napon bíróság elé állította azt az ukrán állampolgár férfit, aki egy női WC-be bement, onnan a pultos nőt nem engedte ki, és előtte a nemi szervét mutogatta.

A férfi 2018. október 30-án, délelőtt, egy nyergesújfalui presszóban ittas állapotban látta, hogy a pultos nő a személyzeti vécébe ment, ahova kis idő múlva követte. A pultos szólt neki, hogy menjen ki, aki először tényleg ki is ment. Ezután azonban ismét belépett a mosdóba, az ajtót belülről az akasztóval bezárta, a nadrágját letolta és a nemi szervét a sértett előtt mutogatta.

A férfi a szűk helyiségben a bezárt ajtó és a nő között állt, ezért a nő nem tudta megközelíteni a bejárati ajtót. A férfi többszöri felszólítás ellenére sem engedte ki a nőt, aki ekkor magához vett egy felmosónyelet, amivel elkezdte verni a vádlott fejét és a felsőtestét. A vádlott ekkor elfordult a pultostól, aki ezt kihasználva a bejárati ajtót kinyitotta és kimenekült.

Az időközben kiérkező rendőrjárőrök a vádlottat a presszóban elfogták, az ügyészség a férfit 2018. október 31. napján az Esztergomi Járásbíróság elé állította.

A bíróság az ügyészség indítványa alapján a férfit 2 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek a végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette, valamint 2 évre kiutasította az ország területéről. Az ítélet jogerős.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt