Másfél éves gyereket mentett ki az óceánból egy halász

külföld
2018 november 05., 10:43
comments 74

Igazi csodának tartják, ami a minap Új-Zéland partjainál történt: egy halász egy 18 hónapos kisgyereket mentett ki az óceánból - írja a BBC.

A férfi azt látta, hogy egy játékbaba lebeg a víz felszínén, és még akkor sem esett le neki, hogy egy gyerekről van szó, amikor kiemelte a vízből. Csak akkor jött rá, hogy mi történt, amikor a gyerek nyöszörögni kezdett. A gyerek a családjával kempingezett október végén Matata Beachen, valahogy megszökött a sátorból, és végül az óceánban kötött ki. A New Zealand Herald azt írja, nem esett baja, a halász azonnal értesítette a kempinget, és a gyerek sértetlenül visszakerült szüleihez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.