Ne rémülj meg, ha délelőtt félelmetes morgást hallasz, nem Godzilla támad, katasztrófavédemi morgatópróbát tartanak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Országszerte, a legváltozatosabb helyeken tart szirénapróbát a Katasztrófavédelem hétfőn délelőtt 11-kor. A neve a legjobb:

MORGATÓPRÓBA

Ez valójában a veszélyes vegyi üzemek közelében élők biztonságát szolgáló, úgynevezett MoLaRi-rendszer tesztje lesz. Ha Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Heves, Komárom-Esztergom, Pest, Tolna, Veszprém, vagy Zala megyében, illetve Budapesten élsz vagy dolgozol, te is számíthatsz a morgásra. Hogy pontosan hol, az ezen a linken ellenőrizhető.


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.