Reuters: A Pentagon tisztviselői dacolnak a Trump-kormánnyal

külföld
2018 november 05., 17:39

Tisztviselők a Pentagonban visszautasították a Trump-kormány előzetes kérelmét, ami szerint a hadseregnek a mexikói határon új létesítményeket kellene építenie az őrizetbe vett bevándorlók elszállásolására.

A Reutersnek névtelenül nyilatkozó tisztségviselők állítása érzékelteti, hogy a Trump-kormány és a hadsereg között feszültség van a bevándorlás ügyében, ami Trump kampányának első számú kérdése volt.

A múlt héten a hadsereg bejelentette, hogy több mint 7000 katonát vezényel a mexikói határhoz, mivel Közép-Amerikából tömegek tartanak az Egyesült Államok felé. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.