Reuters: A Pentagon tisztviselői dacolnak a Trump-kormánnyal

külföld
2018 november 5., 17:39
comments 68

Tisztviselők a Pentagonban visszautasították a Trump-kormány előzetes kérelmét, ami szerint a hadseregnek a mexikói határon új létesítményeket kellene építenie az őrizetbe vett bevándorlók elszállásolására.

A Reutersnek névtelenül nyilatkozó tisztségviselők állítása érzékelteti, hogy a Trump-kormány és a hadsereg között feszültség van a bevándorlás ügyében, ami Trump kampányának első számú kérdése volt.

A múlt héten a hadsereg bejelentette, hogy több mint 7000 katonát vezényel a mexikói határhoz, mivel Közép-Amerikából tömegek tartanak az Egyesült Államok felé. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt