Shaqiri nem játszhat a Crvena zvezda ellen

foci
2018 november 05., 13:20
comments 38

Politikai okok miatt maradt ki a Crvena zvezda elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre készülő Liverpool labdarúgócsapatának keretéből a koszovói albán származású Xherdan Shaqiri.

Jürgen Klopp, a legutóbbi szezonban döntős angol együttes vezetőedzője elmondta, azért nem nevezi a svájci támadót az összecsapásra, mert a nyári világbajnokságon a szerbeknek lőtt gólját követően az albán jelképnek számító kétfejű sast formázott a kezével, hergelve ezzel a rivális szurkolóit. A német tréner attól tart, hogy ennek a következményeként a belgrádi összecsapáson a hazai fanatikusok célpontja lenne.
„Hallottuk, hogy várhatóan milyen fogadtatásban lenne része. Persze nem lehetünk biztosak benne, mi fog történni, de szeretnénk százszázalékosan a futballra készülni” - mondta Klopp.

link Forrás


(via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.